Femeie din Dornești bătută de soț după ce au sărbătorit anticipat ziua de naștere a bărbatului


Intră acum și în grupul de

O femeie din Dornești a fost lovită de soț după ce cei doi au sărbătorit, duminică seara, anticipat, ziua soțului.

Patrula de siguranță publică a Poliției Rădăuți a fost sesizată, duminică la ora 23:21 prin 112 de o femeie din Dornești care a reclamat că a fost bătută de soț.

În urma verificărilor s-a stabilit că femeia este căsătorită și are patru copii minori cu soțul ei.

Duminică seara femeia a sărbătorit anticipat ziua de naștere a soțului său, consumând împreună băuturi alcoolice. Ulterior, în jurul orei 23:15, pe fondul consumului de alcool, între bărbat și soția sa a izbucnit un conflict verbal, acesta acuzând-o pe soția sa de infidelitate. Ulterior conflictului, bărbatul a lovit-o pe soția sa care prezenta urme vizibile de violență la ochiul stâng, o escoriație la mâna stângă, dar a spus că nu dorește să se deplaseze la Spitalul Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât soțul era sub influența băuturilor alcoolice și avea un comportament agresiv, a fost transportat la Spitalul Rădăuți de unde a fost redirecționat către Secția Psihiatrie Rădăuți, unde a rămas internat.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a reieșit faptul că există risc iminent pentru integritatea  corporală a femeii dar ea a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În acest caz se fac cercetări privind infracțiunile de violență în familie și amenințare.


Intră acum și în grupul de