Detaliile accidentului de pe Calea Unirii: Un tânăr șofer a circulat cu viteză și a pătruns pe sensul opus lovind un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite ușor, sâmbătă după amiaza, într-un accident rutier produs pe Calea Unirii din Suceava.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, în  jurul orelor 16.03, un tânăr de 21 de ani din comuna Moara a condus un autoturism Audi pe Calea Unirii, dinspre centrul orașului Suceava spre cartierul Burdujeni și nu a adaptat viteza la condițiile de drum, pătrunzând pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen, ce se deplasa regulamentar din direcția cartierului Burdujeni spre centrul orașului, condus de un sucevean de 33 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului VW și a unui pasager din aceeași mașină fiind preluați de un echipaj medical de ambulanță și transportați la U.P.U. – Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru fiecare conducător în parte, ulterior, le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de