Acasă Social Un sucevean a fost găsit carbonizat parțial în camera în care locuia...

Un sucevean a fost găsit carbonizat parțial în camera în care locuia încălzită cu o sobă conectată la o butelie cu gaz


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit, luni, în camera în care locuia în urma unui incendiu care a afectat patul și covorul.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un bărbat de 65 de ani locuia de circa un an de zile împreună cu fratele său într-o locuință de pe strada Ion Creangă din Suceava, acesta ocupând o încăpere din imobil.



Luni dimineața fratele și familia sa au plecat la muncă, lăsându-l singur pe bărbatul de 65 de ani într-o cameră încălzită cu o sobă compusă dintr-o carcasă metalică și conectată la o butelie cu gaz.

Când a revenit după amiaza acasă acesta l-a găsit pe fratele său decedat în camera în care l-a lăsat, acesta fiind carbonizat/ars pe o suprafață de aproximativ 30% din corp, respectiv mâna stângă, la nivelul feței și a membrelor inferioare.

Cu ocazia cercetărilor la fața locului s-a constatat faptul că în încăperea unde a fost găsit defunctul a avut loc un incendiu, fiind identificate urme de carbonizare la nivelul patului și a unui covor de pe podea. Totodată pereții camerei prezentau urme de afumare.

La fața locului s-au prezentat lucrători  ISU care au confirmat prezenta unui incendiu în locuință și au stabilit că sursa de aprindere a incendiului a fost efectul termic al sobei metalice pe gaz. În acest caz se continuă cercetările și se așteaptă concluzia examenului medico-legal pentru stabilirea cauzei morții.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version