Fălticeni: Ambii șoferi implicați într-o tamponare erau băuți la volan


Intră acum și în grupul de

Două autoturisme au fost avariate, joi, în urma unei tamponări produse pe o stradă din Fălticeni, iar șoferii celor două mașini erau băuți la volan.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi, polițiștii din cadrul Poliției Fălticeni – Compartimentul Rutier, au fost sesizați cu privire la faptul că pe str. Armatei din Fălticeni s-a produs un accident rutier cu pagube materiale din care a rezultat avarierea a două autovehicule, iar conducătorul auto care a provocat tamponarea s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat pe cei doi conducători auto, iar în verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 08.02.2024, în jurul orei ora 16:15, un bărbat în timp ce conducea autoturismul a intrat în coliziune ușoară cu un alt autoturism condus în fața sa de către o femeie.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,23 în cazul conducătoarei auto și 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului, care a fost condus la Spitalul Fălticeni undei i-au fost recoltate probe de sânge.    

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, față de bărbat, iar în cazul conducătoarei auto a fost întocmit proces verbal de contravenție.


Intră acum și în grupul de