Un șofer sucevean s-a dus beat la Poliție să anunțe că a provocat un accident


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani din Dumbrăveni este cercetat penal după ce s-a dus la Poliție să anunțe că a provocat o tamponare

Astfel, duminică la ora  13.50, la sediul Poliției Orașului Salcea s-a prezentat un bărbat de 43 ani, din Dumbrăveni care a declarat că în jurul orei 12.09, în calitatea sa de conducător al unui autoturismu Audi, la intersecția drumului județean nr. 208B cu drumul național DN 29, în centrul localității Dumbrăveni, a provocat un accident rutier, din care au rezultat pagube materiale la vehiculul condus de acesta și la autoturismul tamponat.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aer expirat.

Având în vedere cele constatate, bărbatului i s-a adus la cunoștință că este necesară recoltarea mostrelor biologice de sânge pntru stabilirea alcoolemiei, moment în care sus-numitul a fost de acord verbal cu acest lucru. Față de această situație, a fost condus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava. În incinta unității, în prezența medicului de gardă bărbatul a refuzat să fie examinat clinic și a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”refuzul sau sustragerea de la recoltarea mostrelor biologice”.


Intră acum și în grupul de