Detaliile accidentului din zona Lidl Burdujeni: La ieșirea din parcarea magazinului o șoferiță nu a acordat prioritate și a lovit un autoturism fiind apoi proiectată în altă mașină


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost rănită, marți, într-un accident rutier produs în zona Lidl Burdujeni după ce nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți, în jurul orei 10:45, o femeie de 55 de ani din Suceava  a condus un autoturism  Mercedes-Benz, iar la ieșirea din parcarea magazinului LIDL, nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism VW condus de un bărbat de 46 de ani din Grănicești care se deplasa pe str. Cuza Vodă, din direcția Suceava spre Salcea, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului dintre autovehicule, autoturismul marca Mercedes-Benz a fost proiectat într-un alt  autoturism VW condus de un bărbat de 58 de ani din Adâncata.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței neatente care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar „TCC ușor, contuzie coloană lombară”.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, iar ulterior s-a procedat la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de