Peste 35 mc de material lemnos s-a împrăștiat pe centura Sucevei după ce un camion s-a răsturnat


Intră acum și în grupul de

Un șofer a fost rănit, joi, după ce s-a răsturnat cu camionul încărcat cu lemne.

Potrivit anchetei polițiștilor, joi, la ora 10.35, un bărbat de 37 de ani, din satul Pițiligeni, comuna Pipirig din județul Neamț a condus ansamblul de vehicule format din autoutilitara marca MAN și semiremorca marca De Srema, dinspre Șcheia înspre Pătrăuți, iar pe VO 2P, urmare a neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga (semnalizată corespunzător), a intrat în balans, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe partea dreaptă a părții carosabile.

Materialul lemnos constând în cantitatea de 35.6343 m3 rășinoase s-a împrăștiat pe banda de circulație a VO 2P a sensului de mers dinspre loc. Șcheia spre loc. Pătrăuți și în șanțul de pe partea dreaptă a drumului.  

La fața locului a fost solicitată intervenția echipajelor medicale, șoferul fiind preluat de un echipaj și transportat la Spitalul Județean Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul: “contuzionat ușor prin accident rutier, traumatism toraco-abdominal” – rănit ușor. Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de