O motocicletă a luat foc după o coliziune cu o autoutiltară în Suceava. Motociclistul era beat și nu are permis de conducere


Intră acum și în grupul de

O motocicletă a luat foc, vineri după amiaza, în urma unui accident, iar motociclistul, beat și fără permis, a fost rănit.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, vineri în jurul orelor 16:00, un tânăr de 18 ani din Pătrăuți conducea motocicleta pe str. Aurel Vlaicu din Suceava spre Pătrăuți.

După un sector de drum în curbă, tânărul acesta a pierdut controlul motocicletei intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de  un alt tânăr de 22 de ani din Adâncata.

În urma impactului au rezultat incendierea motocicletei, avarierea celor două vehicule, precum și vătămarea corporală a motociclistului.

Conducătorul auto a fost testat la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior la sediul Spitalului Județean Suceava i s-a recoltat o probă biologică de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.    

Conducătorul motocicletei a fost testat la sediul Spitalului Județean Suceava cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,28 mg/l alcool pur în sânge, iar ulterior i s-au recoltat două probe biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.    

Totodată, fiind efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că motociclistul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de