Acasă Social Un bărbat din Vatra Dornei a ajuns în arest după ce și-a...

Un bărbat din Vatra Dornei a ajuns în arest după ce și-a lovit și amenințat soția


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vatra Dornei a fost reținut pentru 24 de ore pentru violență în familie și amenințare după ce și-a lovit și amenințat soția, fiind emis și un ordin provizoriu de interdicție.

Potrivit datelor din anchetă, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin plângere de o femeie că în data de 14.02.2024 a fost agresată fizic de către soț, iar ulterior, respectiv în data de 17.02.2024, a fost amenințată cu acte de violență de către acesta, provocându-i-se astfel o stare de temere.



Polițiștii au stabilit că în data de 14 februarie, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, cei doi soți au avut o discuție în contradictoriu, iar la un moment dat femeia a fost lovită de către soțul acesteia cu telefonul mobil în zona capului, suferind leziuni.

Ulterior incidentului, în data de 17.02.2024, femeia a fost amenințată cu acte de violență de către soț care i-a provocat astfel o stare de temere.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „Violența în familie”, și „Amenințarea”.

Femeia a prezentat în sprijinul afirmațiilor și un certificat medico-legal eliberat de Cabinetul de Medicină Legală Câmpulung Molodvenesc.

Lucrătorii de poliție au completat formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

 În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reținerea bărbatului pe o durată de 24 de ore și s-a opinat faptul că cercetările vor fi continuate față de suspect fără a fi dispusă o altă măsură preventivă. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version