Acasă Social Trei echipaje de poliție au intervenit pentru extragerea din locuință a unui...

Trei echipaje de poliție au intervenit pentru extragerea din locuință a unui bărbat care tăiat cu toporul cabluri nemulțumit de viteza scăzută a conexiunii de internet


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Suceava este cercetat penal și a fost internat la Secția de Psihiatrie a SCJU Suceava după ce în urma unui acces de furie a tăiat cu toporul mai multe cabluri de electricitate, TV si internet de la un imobil.

Potrivit anchetei polițiștilor, o femeie din Suceava a reclamat prin 112, marți, că vecinul ei, un bărbat de 43 de ani, a secționat și distrus cu un topor mai multe cabluri situate la etajul unu al unei clădiri de pe str. Victoriei, cabluri prin intermediul cărora se asigura alimentarea cu energie electrică, semnal internet și televiziune pentru apartamentele aflate în componența clădirii anterior menționată.



Din verificările efectuate la fața locului a rezultat că, bărbatil a ieșit din incinta imobilului de domiciliu situat la etajul unu al clădirii având în mână un topor cu ajutorul căruia a sencționat și distrus mai multe cabluri aflate pe palier, fiind nemulțumit de semnalul slab al furnizorului de internet.

Întrucât la momentul intervenției bărbatul manifesta un comportament deviant și s-a refugiat în apartamentul de domiciliu, pentru scoaterea acestuia din imobil au intervenit 3 echipaje de poliție a căror membri au procedat la pătrunderea forțată în locuință, reușind extragerea si încătușarea persoanei recalcitrante și ulterior  transportul către UPU Suceava de unde a fost transferată și internată pe Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version