Acasă Social Un sucevean a inundat o scară de bloc și a generat și...

Un sucevean a inundat o scară de bloc și a generat și un scurt circuit după ce s-a apucat să spele pereții cu furtunul


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din municipiul Suceava a fost internat, miercuri după amiaza, la Secția de Psihiatrie a SCJU Suceava după ce s-a apucat să spele cu furtunul cu apă pereții scării de bloc.

Polițiștii suceveni au fost sesizați, miercuri, la ora 14.16 că un locatar al blocului nr. 7A,   a scos un furtun de apă pe scara blocului , cu intenția de a spăla pereții, provocând o inundație pe scara blocului și un scurt-circuit la instalația electrică.



La fața locului s-a deplasat o patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, ocazie cu care a constatat faptul că pe scara blocului 7A de pe str. Jean Bart a fost provocată o inundație de un locatar de la etajul III și până la parterul blocului, fiind creat și un scurt-circuit la instalația electrică.

Locatarul este cunoscut ca suferind de boli psihice, fiind internat în mai multe rânduri la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.

Din discuțiile purtate cu administratorul Asociației de Locatari, s-a stabilit faptul că blocul nr. 7A se află în reabilitate totală, ocazie cu care va lua legătura cu reprezentanți din cadrul Primăriei Municipiului Suceava în vederea stabilirii prejuduciului cauzat.

Locatarul a fost internat la Secția de Psihiatie Burdujeni.

În acest caz a fost întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere” .


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version