Acasă Social Un bărbat care mergea pe un trotuar din Suceava a suferit un...

Un bărbat care mergea pe un trotuar din Suceava a suferit un AVC, s-a dezechilibrat și a căzut lovind partea din spate a unui autoturism


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a suferit un AVC în timp ce mergea pe un trotuar din Suceava a căzut și a lovit partea din spate a unei mașini care circula pe stradă, fiind ulterior preluat de ambulanță și transportat la spital.

Potrivit datelor din anchetă, un bărbat de 52 de ani din Suceava circula cu autoturismul Volkswagen Golf Variant, pe strada Avântului din  Suceava spre str. Tineretului moment în care un bărbat care circula pe trotuar s-a dezechilibrat, iar în cădere s-a lovit de partea din spate a autoturismului.



Având în vedere aceste aspecte, șoferul autoturismului a apelat 112 și a solicitat interveția unei ambulanțe. La fața locului a ajuns o ambulanță care l-a transportat pe pietonul de 68 de ani din Suceava, la UPU al Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul de  „AVC”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior i s-a prelevat o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version