Doi frați sunt cercetați penal după ce au condus motociclete în Bosanci fără permis. Unul dintre ei a fost implicat într-o tamponare


Intră acum și în grupul de

Doi frați care au condus, duminică seara, motocicletele în Bosanci sunt cercetați penal pentru conducere fără permis după ce unul dintre ei a fost implicat într-un eveniment rutier.

Foto simbol

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică la ora 20:50, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Ipotești, au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Bosanci a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.  

Cu ocazia deplasării la fața locului, la intersecția str. Agronomului cu str. Victor Babeș din localitatea Bosanci a fost identificată o autoutilitară și o motocicletă care era căzută pe partea stângă, pe asfalt, ambele vehicule prezentând avarii.

La fața locului au fost identificați și legitimați conducătorii vehiculelor, respectiv conducătorul motocicletei și conducătotul autoutilitarei.

De asemenea, în proximitatea celor două vehicule implicate în evenimentul rutier, a mai fost identificată parcată pe trotuar o altă motocicletă, iar lângă aceasta a fost identificat și legitimat un alt bărbat, care a declarat că a condus motocicleta respectivă în spatele fratelui său până în momentul tamponării.

Din verificări a rezultat că ambele motociclete circulau pe str. Agronomului din comuna Bosanci, una dintre ele intrând în coliziune cu autoutilitara care circula pe str. Victor Babeș.

Toți conducătorii de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest din dotarea SPR 2 Ipotești, rezultatele fiind negative.

Procedând la verificare în bazele de date s-a constatat că  motocicliștii figurează cu permisele anulat, respectiv, suspendat.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de