Acasă Social Ucrainean cercetat penal după ce a fost prins cu 29 de kilograme...

Ucrainean cercetat penal după ce a fost prins cu 29 de kilograme de tutun de narghilea în PTF Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret cercetează un cetățean ucrainean, care a încercat să sustragă de la controlul vamal 29 kg de tutun de narghilea. De asemenea, microbuzul în care a fost descoperit tutunul de narghilea a fost indisponibilizat la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit STPF Suceava, duminică, 25 februarie, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat un cetățean ucrainean, în vârstă de 41 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în Ucraina.



În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal Siret au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit, sub scaunele destinate pasagerilor, 29 de kg de tutun de narghilea cu timbru fiscal turcesc.

Întreaga cantitate de tutun de narghilea, în valoare de 21.750 de lei a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor, iar în acest caz  polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar microbuzul în valoare de 122.500 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version