Acasă Social Doi turiști din Constanța s-au răsturnat cu un ATV în fond forestier...

Doi turiști din Constanța s-au răsturnat cu un ATV în fond forestier la Frasin


Intră acum și în grupul de

Doi turiști din Constanța s-au răsturnat, luni după amiaza, cu un ATV în timp ce mergeau cu mai mulți prieteni pe un drum forestier din Frasin.

Potrivit datelor din anchetă, luni seara, polițiștii au fost sesizați că la Compartimentul Primiri Urgențe de la Spitalul orășenesc Gura Humorului, a ajuns o persoană, victima unui accident cu un ATV, produs pe raza orașului Frasin.



Polițiștii au stabilit că luni, în jurul orelor 13:00, un grup de turiști, printre care și doi turiști din județul Constanța, au închiriat mai multe ATV uri cu care au făcut un traseu turistic pe raza orașului Frasin.

 Din declarația conducătorului ATV-ului, posesor de permis valabil, acesta a fost însoțit pe ATV de o femeie, iar în fond forestier pe raza orașului Frasin, pe o porțiune de drum înclinat, a redus viteza și au căzut de pe ATV, pasagera accidentându-se ușor.

Din verificările efectuate, grupul de turiști erau însoțiți de ghid și purtau echipamente de protecție.

În acest caz se fac cercetări vătămare corporală din culpă, urmând a se dispune măsurile procedurale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version