Acasă Social Doi tineri care au furat telefoane mobile noi din sediul unei firme...

Doi tineri care au furat telefoane mobile noi din sediul unei firme sucevene au fost arestați


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Suceava a anunțat, miercuri, că doi tineri au fost arestați preventiv pentru furt.

Potrivit anchetei, în noaptea de 17/18.01.2024, doi tineri, unul de 18 ani și unul de 17 ani, din Pașcani, prin forțarea ușii de acces, au pătruns în birourile de contabilitate aflate la etajul clădirii punctului de lucru al S.C. NICOL MIT S.R.L., unde au răvășit birourile angajaților, au forțat caseta de valori ce se afla montată într-un dulap în biroul directorului, fără a o putea deschide, iar apoi au sustras două telefoane mobile noi, sigilate în cutiile originale, ce se aflau pe raftul unui dulap, cauzând un prejudiciu estimat la suma de aproximativ 7000 lei.



În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, autorii faptei au fost identificaţi şi prinşi, pe numele acestora fiind luată, la data de 26.02.2024, măsura preventivă a reţinerii.

În data de 27.02.2024, aceştia au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită, pe numele inculpaţilor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version