Tânără din Rădăuți, cu permisul reținut pentru că a condus băută, prinsă în trafic la volan


Intră acum și în grupul de

O tânără de 27 de ani din Rădăuți care are permisul reținut pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice a fost depistată la volanul unei mașini și acum este cercetată penal.

Potrivit datelor din anchetă, miercuri după amiaza, la ora 16.35, pe drumul județean 178C din localitatea Frătăuții Noi, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, au oprit pentru control un autoturism Mercedes-Benz ML280, înmatriculat în Marea Britanie ce se deplasa din direcția comunei Bilca către comuna Frătăuții Noi, condus de o tânără de 27 de ani din Rădăuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române polițiștii au stabilit că aceasta are permisul de conducere reținut pentru încălcarea prevederilor art. 102 din OUG 195/2002 (conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice – 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat).

De asemenea, în urma verificării autoturismului, s-a stabilit că acesta nu avea încheiată o poliță de asigurare RCA obligatorie, fiind sancționată cu amendă în cuantum de 1000 lei.

S-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilometru și drugtest din dotare, rezultate fiind negative pentru toate substanțele analizate.   

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”. 


Intră acum și în grupul de