Un bărbat din Vicovu de Sus a ajuns în arest pentru că a încălcat ordinul de restricție față de mama sa


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vicovu de Sus care a încălcat, sâmbătă, ordinul de protecție provizoriu emis cu o zi înainte de polițiști a fost reținut și introdus în arest.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă,  în jurul orei 14:41, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus au fost sesizați direct pe telefonul de serviciu de o femeie din orașul Vicovu de Sus că fiul ei nu a respectat obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva lui la data de 01.03.2024, aflându-se în curtea locuinței sale.

Un echipaj de poliție s-a deplasat în regim de urgență și  l-a identificat pe bărbat în curtea imobilului mamei sale.

Polițiștii au stabilit că vineri împotriva bărbatului s-a emis un ordin de protecție provizoriu, obligându-l la păstrarea unei distanțe minime de 50 m față de mama sa și locuința acesteia și evacuarea din imobil.

Bărbatul a fost însă surprins în flagrant de lucrătorii de poliţie, în curtea imobilului, încălcând astfel obligaţia impusă prin ordinul de protecție provizoriu, respectiv să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de mama sa şi locuinţa acesteia.

În urma probatoriului administrat în cauză s-a dispus prin ordonanță efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu și s-a dispus luarea măsurii preventive a reținerii pentru o perioadă de 24 ore.


Intră acum și în grupul de