Accident în sensul giratoriu de la Bazarul din Suceava după ce un tânăr șofer nu a acordat prioritate


Intră acum și în grupul de

O femeie a fost rănită ușor, duminică, într-un accident produs în sensul giratoriu de la Bazarul din Suceava.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică, în jurul orelor 06.45, un tânăr de 23 de ani din comuna Grămești conducea un autovehicul Renault pe Calea Unirii din Suceava.

Acesta a pătruns în sensul giratoriu din zona bazarului Suceava, fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere unui autovehicul Dacia, condus de un bărbat de 73 de ani, care circula în interiorul sensului giratoriu, întrând în coliziune cu acesta. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 62 de ani, pasageră în autovehiculul Dacia care a fost diagnosticată cu contuzie coloană cervicală, contuzie toracică.

Ea a fost transportată la Spitalul Județean Suceava pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate, fără a rămâne internată.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat pentru fiecare dintre ei iar ulterior la Spitalul Județean de Urgență Suceava li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de