Un puști din Marginea prins la volanul mașinii fratelui său. Acesta a recunoscut că a luat mașina fără să spună nimănui


Intră acum și în grupul de

Un adolescent în vârstă de 17 ani din comuna Marginea este cercetat penal după ce a luat mașina fratelui său și a fost prins în trafic la volan.

Duminică, în jurul orei 12.10, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea au oprit pentru control autoturismul marca VW ce se deplasa pe drumul comunal strada Teiului de pe raza comunei Marginea.

La volan a fost identificat un adolescent de 17 ani, localnic, care a oprit autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului, iar la vederea organelor de poliție s-a aplecat jos și a trecut pe scaunul pasagerului, deși se afla singur în autoturism.

În continuare, au fost efectuate verificări asupra autoturismului marca Volkswagen constatându-se faptul că acesta are inspecția tehnică periodică și polița RCA valabile, proprietar fiind fratele șoferului.

Fiind întrebat cu privire la împrejurările în care a intrat în posesia autoturismului, adolescentul a spus că l-a luat din fața casei, fără știrea fratelui său sau a altor persoane.

De asemenea, acesta a precizat faptul că a luat cheile autoturismului dintr-un dulap din imobilul în care locuiește împreună cu părinții săi.

În acest caz se fac cercetări conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.


Intră acum și în grupul de