Detaliile accidentului cu patru răniți de la ieșirea de pe șoseaua de centură a Sucevei: Un tânăr șofer a pătruns pe DN 2 și apoi pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost rănite, luni dimineața, într-un accident produs la ieșirea de pe varianta de ocolire a municipiului Suceava.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni,  în jurul orei 08:35, un tânăr de 21 de ani din Vatra Moldoviței a condus un autoturism Volkswagen Jetta pe varianta de ocolire a Sucevei, VO2P și ulterior pe banda de accelerare spre DN2, având direcția de mers dinspre VO2P spre Suceava (cartier Ițcani), fără se observe faptul că pe banda de accelerare se formase o coloană de vehicule.

Pentru a evita impactul cu vehiculul din fața sa, acesta a pătruns pe DN2 și ulterior pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Volkswagen Golf, condus regulamentar de un bărbat de 68 de ani din Suceava, ce se deplasa dinspre Suceava spre Pătrăuți.

Ca urmare a impactului, conducători celor două autoturisme, precum și pasagerii dreapta față din acestea au suferit leziuni, fiind transportați la spital.

    Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior, acestora li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de