Șofer beat, blocat de alți șoferi pe strada Ana Ipătescu din Suceava până la venirea poliției


Intră acum și în grupul de

Un șofer care circula sinuos în municipiul Suceava a fost blocat în trafic de alți conducători auto până la sosirea poliției.

Astfel, miercuri, la ora 14.30, polițiștii rutieri au fost anunțați cu privire la faptul că o persoană conduce autoturisme haotic pe drumurile publice, sesizarea fiind în urma unui apel la 112.

Polițiștii au stabilit că un bărbat de 73 de ani din Suceava a condus un autoturism Peugeot pe strada Ana Ipătescu, către intersecția cu strada Mitropoliei, unde a fost blocat în trafic de către ceilalți conducători auto deoarece acesta avea o deplasare sinuoasă, fiind un pericol pentru participanții la trafic.

După interceptare și legitimare, conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilometru, precum și prelevarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta fiind condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Rutier pentru întocmirea actelor procedurale.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.


Intră acum și în grupul de