Fetiță de 9 ani din Gura Humorului, lovită de autoturism când traversa strada neregulamentar


Intră acum și în grupul de

O fetiță de 9 ani din Gura Humorului a ajuns, joi, la spital după ce a fost lovită de un autoturism.

Potrivit primelor date din anchetă, joi, în jurul orei 11.45, un bărbat de 62 de ani din Horodniceni conducea un autoturism Dacia dinspre Frasin către Gura Humorului. În momentul în care a ajuns în dreptul unui magazin mixt el a surprins şi accidentat o fată de 9 ani din  Gura Humorului care s-a angajat în traversarea neregulamentară a părţii carosabile prin loc nepermis, dinspre dreapta spre stânga având în vedere sensul de deplasare al autoturismului, izbindu-se de oglinda retrovizoare dreapta a acestuia.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a fetiței care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit următorul diagnostic: „observație contuzie gleznă dreaptă”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată a fost testat și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ în cazul tuturor substanțelor, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de