Un incendiu în Voitinel a afectat un atelier de cizmărie și mai multe construcții anexe


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) din localitățile Voitinel, Bilca, Gălănești și Horodnic de Sus, au intervenit, vineri la prânz, cu șapte autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din localitatea Voitinel.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul comun al unor construcții anexe, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Incendiul se manifesta violent cu flacără în zona anexei imobilului ce servește drept garaje pentru vehicule și atelier de cizmărie.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de aproape două ore.

Au ars acoperișul construcției corp comun, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, scule, utilaje și alte bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu (electric) defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul construcției corp comun, casa de locuit și alte anexe gopodărești.


Intră acum și în grupul de