Acasă Social Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un autoturism oprit la semafor...

Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un autoturism oprit la semafor la intersecția străzilor Ana Ipătescu-Mirăuți


Intră acum și în grupul de

Un șofer beat a provocat, luni seara, o tamponare la semaforul de la intersecția străzilor Ana Ipătescu-Petru Rareș-Calea Unirii-Mirăuți.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni seara în jurul orei 19:00 un tânăr de 27 de ani din localitatea botoșăneană Cristinești conducea un autoturism Ford pe str. Ana Ipătescu din Suceava, având direcția de deplasare dinspre stația de transport în comun ”Centru” către stația de transport în comun ”Grup școlar”.



Ajungând la intersecția semaforizată a străzilor Ana Ipătescu-Petru Rareș-Calea Unirii-Mirăuți, din cauza faptului că nu a păstrat o distanță suficientă în mers și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a intrat în coliziune față – spate cu un autoturism Audi, condus de o femeie de 30 de ani, care era oprit la culoarea roșie a semaforului.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale la ambele autoturisme.

Ambii conducători auto au fost testați la fața locului cu aparatul etilometru. Conducătorul auto din județul Botoșani a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul testului fiind de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. După testarea cu aparatul etilotest, s-a procedat la conducerea acestuia la Spitalul Judeţean Suceava unde i-au fost prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii a alcoolemiei.

Șoferița a fost testată, cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În  acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version