Detaliile accidentului de la Stroiești: Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina după ce a lovit două autoturisme parcate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din municipiul Suceava care a condus beat și a provocat un accident în Stroiești este cercetat penal.

Potrivit anchetei polițiștilor, s-a stabilit că sâmbătă, în jurul orelor 1540, un bărbat de 71 de ani din Suceava a condus un autoturismul marca VW pe DJ 209D în Stroiești, având direcția de deplasare dinspre Primăria Stroiești către DN 17.

După un sector de drum în curbă, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă și a intrat în coliziune cu un autoturism Audi care era parcat în fata unui imobil, în afara carosabilului.

În urma impactului, autoturismul VW a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a acroșat un autoturism Dacia, care era de asemenea parcat în afara carosabilului și s-a răsturnat pe cupolă.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale la cele trei autoturisme. Conducătorul auto a refuzat la fața locului să fie transportat la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, iar rezultatul testului a fost de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz șoferul este cercetat penal pentru  ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.      


Intră acum și în grupul de