Un bărbat din Fălticeni beat a intrat într-o mașină parcată pe o stradă din centrul Sucevei și a făcut un accident


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Fălticeni este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce a intrat într-o mașină care nu era a lui și a provocat un accident în Suceava.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă dimineața la orele 05:20, polițiștii au fost sesizați că pe strada Ana Ipătescu din Suceava un bărbat a intrat într-o mașină care nu e a lui, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale și se află sub influența băuturilor alcoolice.

În baza sesizării, echipajul de poliție rutieră a stabilit că în vecinătatea unui imobil de pe str. Ana Ipătescu lângă școala de șoferi ”Sigur la volan”, a fost identificat un autoturism BMW care era poziționat vertical pe banda de circulație, oprit, orientat cu fața spre cartierul Mărășești, fără a avea în funcțiune sistemul de iluminare, iar pe scaunul din stânga față a fost identificat un bărbat.

După circa cinci minute, din imobilul învecinat s-a prezentat la fața locului un sucevean de 48 de ani care a declarat faptul că el este utilizatorul autoturismului BMW și că a uitat cheia autoturismului în interiorul acestuia din seara precedentă, fără a fi încuiat.

În continuare, s-a procedat la legitimarea persoanei identificate la volanul autoturismului, stabilindu-se că este un bărbat din Fălticeni fără a fi posesor de permis de conducere.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost supus testului cu aparatul etilometru care a indicat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatul testului alcooltest, bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde în prealabil şi-a dat consimţământul scris să fie examinat fizic, ocazie cu care i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge la ora 06:00, respectiv 07:00, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, și „Furtul în scop de folosință”.


Intră acum și în grupul de