Un puști de 12 ani, filmat când se dă jos de la volanul unei mașini pe care a condus-o prin Verești


Intră acum și în grupul de

Un puști de 12 ani din Verești este cercetat penal după ce a fost filmat că a condus o mașină.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, în spațiul public pe o rețea de socializare a fost postată o înregistrare video din care rezultă că în data de 21 martie la orele 17.20, pe strada Gării din Verești un autoturism BMW, de culoare gri, a oprit brusc, iar atât de la volanul autoturismului cât și de pe locul din dreapta față au coborât două persoane care și-au inversat locurile. 

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii SPR 2 Ipotești, au procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române a autoturismului marca BMW, ocazie cu care acesta aparține unei femei de 33 de ani, cu domiciliu în sat Hancea, comunaVerești.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate s-a reușit identificarea celor două persoane.

Astfel, de la volanul autoturismului a coborât un copil de 12 ani din Verești, iar în locul său la volanul autoturismului a urcat un tânăr de 22 de ani din aceeași comună care are permis de conducere valabil.

De asemenea s-a constatat că autoturismul BMW, cu numărul de înmatriculare SV 14 FAY, are valabilitatea inspecției tehnice periodice valabilă și are încheiată o poliță de asigurare obligatorie RCA.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de