Acasă Social Un puști de 12 ani, filmat când se dă jos de la...

Un puști de 12 ani, filmat când se dă jos de la volanul unei mașini pe care a condus-o prin Verești


Intră acum și în grupul de

Un puști de 12 ani din Verești este cercetat penal după ce a fost filmat că a condus o mașină.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, în spațiul public pe o rețea de socializare a fost postată o înregistrare video din care rezultă că în data de 21 martie la orele 17.20, pe strada Gării din Verești un autoturism BMW, de culoare gri, a oprit brusc, iar atât de la volanul autoturismului cât și de pe locul din dreapta față au coborât două persoane care și-au inversat locurile. 



Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii SPR 2 Ipotești, au procedat la verificarea în bazele de date ale Poliției Române a autoturismului marca BMW, ocazie cu care acesta aparține unei femei de 33 de ani, cu domiciliu în sat Hancea, comunaVerești.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate s-a reușit identificarea celor două persoane.

Astfel, de la volanul autoturismului a coborât un copil de 12 ani din Verești, iar în locul său la volanul autoturismului a urcat un tânăr de 22 de ani din aceeași comună care are permis de conducere valabil.

De asemenea s-a constatat că autoturismul BMW, cu numărul de înmatriculare SV 14 FAY, are valabilitatea inspecției tehnice periodice valabilă și are încheiată o poliță de asigurare obligatorie RCA.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version