Detaliile accidentului mortal de la Fălticeni: Un șofer a pierdut controlul mașinii și a lovit un gard din beton de unde a fost proiectat într-un stâlp


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a murit, vineri seara, într-un accident produs la ieșirea din Fălticeni în urma unui accident rutier.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri, în jurul orei 22:00 un bărbat conducea un autoturism Opel pe strada Tudor Vladimirescu din Fălticeni pe direcția Fălticeni – Preutești.

La un moment dat , într-o curbă la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un gard din beton, de pe partea stângă a sensului de mers după care a fost proiectat într-un stâlp E-ON, pe care l-a distrus.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul pasagerului de pe locul din dreapta față.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice la Spitalul mun. Fălticeni. De asemenea acesta a fost testat și cu aparatul drugtest rezultatul fiind negativ.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face șoferul care nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta.

În momentul accidentului atât conducătorul auto cât și pasagerul, nu foloseau centura de siguranță, iar în autovehicul nu au fost identificate dispozitive de detectare a aparatului radar.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ”ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de