Cu ochii în telefon, o femeie care mergea pe marginea unui drum din Vatra Dornei s-a lovit de o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

O femeie care mergea pe marginea străzii Argestru cu ochii în telefon s-a lovit de cabina unei autoutilitare al cărui șofer, văzând că pietonul nu este atent la trafic, a oprit autovehiculul.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, sâmbătă dimineața, în jurul orei 04:50, Poliţia Vatra Dornei a fost sesizată telefonic de către secţia C.P.U. a Spitalului Vatra Dornei, cu privire la faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o femeie de 30 de ani, care a declarat verbal este victima unui accident rutier produs vineri seara strada Argestru din municipiul Vatra Dornei și care a suferit un traumatism cranio-cerebral ușor, fără pierderea cunoștinței.

În urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani a condus vineri seara în jurul orei 20:00 o autoutilitară  Mercedes, pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei către DN 17.

Când a ajuns în apropierea depozitului Rompetrol, pe o porțiune de drum pietruit, cu denivelări, șoferul a observat că din sensul opus venea pe marginea drumului o femeie care se uita la telefon și nu era atentă la modul de deplasare, iar în momentul în care s-a apropiat de autoutilitară și-a schimbat brusc direcția de mers.

 Întrucât  conducătorul autoutilitarei se deplasa cu viteză redusă, având în vedere configurația drumului, a observat la timp schimbarea direcției de mers a pietonului și a oprit imediat vehiculul, însă femeia și-a continuat deplasarea și s-a lovit de cabina autoutilitarei, după care a căzut pe partea carosabilă. Femeia i-a comunicat apoi șoferului că nu a suferit leziuni corporale și dorește să se deplaseze la domiciliu, iar conducătorul auto și-a continuat deplasarea la domiciliul său, dar ulterior femeia a mers la spital.


Intră acum și în grupul de