Tânără reclamată la Poliție de concubin pentru că i-a spart luneta de la mașină


Intră acum și în grupul de

O tânără de 20 de ani din comuna Baia a fost reclamată de fostul iubit de 24 de ani că i-a aruncat cu pietre în mașină și i-a spart luneta.

Potrivit datelor din anchetă, Poliția Mălini a fost sesizață sâmbătă în jurul orei 14:00 prin 112 de o femeie care spune că a fost lovită de fostul soț.

După doar câteva minute polițiștii au fost sesizați tot prin 112 de tânărul de 24 de ani că  fosta concubină i-a aruncat cu pietre în mașină

În urma verificărilor s-a stabilit că sâmbătă în jurul orei 13.45, în timp ce se aflau pe strada Învățător Gavrilescu din comuna Baia între tânărul de 24 de ani și concubina sa a izbucnit un conflict spontan pe fond de gelozie, moment în care tânăra a luat o piatră și a spart luneta autoturismului Dacia. Ulterior ea a aruncat cu o piatră în concubinul ei care a suferit leziuni minore în zona spatelui.

Tânăra a depus și ea o plângere în care a precizat că a fost lovită de concubinul ei în data de 24 martie.

Polițiștii au completat formulare de evaluare a riscului, nefiind constatat risc iminent pentru nici una din părţile implicate, acestea nedorind emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de ,,violenţa în familie” și „distrugere”.


Intră acum și în grupul de