Un biciclist din Rădăuți a murit după ce a fost rănit într-un accident la Volovăț


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 51 de ani din Rădăuți a murit, sâmbătă, în urma unui accident rutier la Volovăț.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, sâmbătă, în jurul orei 11:00, un bărbat de 35 de ani din Volovăț a condus un autoturism Mercedes-Benz, pe DJ209K pe raza comunei Volovăț, dinspre centrul localității către comuna Marginea.

Când a ajuns în apropierea unui imobil, un bărbat care se deplasa pe partea dreaptă a drumului public pe bicicletă, având aceeași direcție de deplasare, a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe strada Mircea Robu, din aceeași localitate.

Șoferul mașinii a efectuat un viraj stânga pentru a evita impactul, însă l-a acroșat pe biciclist cu partea dreaptă a autoturismului, după care s-a oprit în șanțul de pe partea stângă a părții carosabile, iar biciclistul a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului Mercedes-Benz și vătămarea corporală a șoferului și a biciclistului, un bărbat de 51 de ani din Rădăuți.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care, la Spitalul Municipal Rădăuți, fiind recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei atât conducătorului auto, cât și biciclistului.

Ulterior, la Spitalul Municipal Rădăuți, biciclistul a intrat în stop cardio-respirator, cadrele medicale efectuând manevre de resuscitare, însă la ora 13:25 acesta a decedat.

În acest caz urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului și a fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de