Detaliile accidentului de pe DN 17 din zona Cabanei Ilișești: O șoferiță din Botoșani a virat stânga spre curtea cabanei, fiind acroșat de un autoturism aflat în depășire


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită ușor, duminică după amiaza, într-un accident rutier produs pe DN 17 în zona cabanei Ilișești.

Potrivit primelor date din anchetăm duminică, în jurul orei  16:45, o șoferiță din comuna botoșăneană Curtești, în timp ce se deplasa cu auto marca VW Polo pe D.N. 17, în afara localității Ilișești, din direcția localității Păltinoasa către Suceava, a efectuat manevra de viraj la stânga pentru a intra în curtea interioară a complexului comercial ”Cabana Ilișești”, moment în care a fost acroșată de un autoturism Skoda Octavia care avea același sens de deplasare și care a efectuat o manevră de depășire.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din VW care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde a fost diagnosticată cu – ”TCC ușor ”.

 Conducătoii autoturismelor au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ pentru fiecare în parte, după care au fost condusi la Spitalul Județean de Urgență Suceava, în vederea recoltării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de