Rădăuțean cercetat penal după ce a aruncat cu telecomanda în soția sa. El s-a enervat că aceasta l-a trezit din somn ca să repare televizorul


Intră acum și în grupul de

Un rădăuțean este cercetat penal pentru „violență în familie” după ce a aruncat cu telecomanda în soția sa.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor sâmbătă seara la ora  20.32, Poliția Rădăuți a fost sesizată prin 112 de o femeie de 68 de ani din Rădăuți că a fost lovită de soț.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, în interiorul apartamentului lucrătorii de poliție au identificat apelanta care le-a declarat verbal faptul că în jurul orelor 20:20, l-a trezit pe soțul său pentru a-i repara televizorul.

Deranjat de faptul că a fost trezit din somn, soțul ei de 69 de ani a aruncat cu telecomanda în direcția soției sale.

Lucrătorii de poliție au observat faptul că femeia prezenta leziuni minore la nivelul bărbiei însă nu a dorit solicitarea unei ambulanțe în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Totodată aceasta a declarat verbal faptul că nu dorește să depună plângere scrisă.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a reieșit faptul că nu există risc iminent pentru integritatea victimei, acesteia aducându-i-se la cunoștință faptul că poate solicita emiterea unui ordin de protecție de la Judecătoria Rădăuți, fiindu-i pusă la dispoziție cererea în cauză.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”.


Intră acum și în grupul de