Pagube însemnate în trei gospodării din Humoreni afectate de un incendiu de un cablu electric defect


Intră acum și în grupul de

Incendiul de la Humoreni de joi după amiaza a fost lichidat după o intervenție de peste patru ore a pompierilor  Gărzii de Intervenție Solca și cei ai Detașamentului Suceava care, împreună cu lucrători ai SVSU Comănești, Pârteștii de Jos, Cacica și Botoșana, au acționat cu 7 autospeciale de stingere.

Potrivit plutonier Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, în urma incendiului au ars și s-au degradat bunuri de pe suprafața a trei gospodării.

La primul proprietar, au ars casa de locuit și bunurile din interior pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și anexele gospodărești, corp comun cu casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 180 de metri pătrați. Au mai ars două autoturisme și două tractoare.

La al doilea proprietar, au ars acoperișul unei bucătării de vară pe o suprafață de aproximativ 18 metri pătrați și anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Din fericire, pompierii au salvat casa de locuit a proprietarului.

La al treilea proprietar, a ars parțial o căsuță de joacă pentru copii, construită din lemn, și s-au degradat patru geamuri ale casei de locuit.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de