Detaliile accidentului din Obcini: O șoferiță nu a respectat culoarea roșie a semaforului


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului cu un rănit de joi din zona Obcini din municipiul Suceava.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, joi,  în jurul orelor 08:20, o femeie de 33 ani din Suceava, a condus autoturismul marca BMW, în parcarea magazinului LIDL, din cartierul Obcini.

La pătrunderea în intersecția cu str. Calea Obcinelor, aceasta nu a respectat semnificația culorii galben/roșu a semaforului, continuându-și deplasarea către bld. George Enescu, moment în care vehiculul a fost lovit lateral de autoutilitara marca Ford, ce a fost pusă în mișcare la semaforul electric, de un bărbat de 30 de ani, din orașul Vicovu de Sus. 

În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței ce a fost preluată și transportată de o ambulanță la Spitalul Clinic de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost diagnosticată cu „contuzie umăr stâng, sindrom anxios”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Acestora le-au fost prelevate câte o mostră biologică de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de