Motociclist rănit în Rădăuți după ce a fost lovi de autoturismul condus de o șoferiță care nu i-a acordat prioritate


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din Frătăuții Noi a fost rănit, sâmbătă, într-un accident produs în Rădăuți.

Foto simbol

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă,  în jurul orei 11.20, un tânăr de 21 de ani, din comuna Frătăuții Noi, a condus o motocicletă Yamaha pe str. Gării din Rădăuți spre str. Spitalului.

Din sens opus se deplasa la volanul unui VW Tiguan o femeie care, la un moment dat a efectuat viraj stânga, fără a se asigura corespunzător, trecând prin fața motociclistului fără a-i acorda prioritate de trecere, motiv pentru care a fost acroșată în partea dreapta spate de către motocicleta acestuia.

În urma impactului motociclistul s-a dezechilibrat, a căzut pe partea carosabilă și a suferit leziuni corporale, motiv pentru care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu “contuzie ușoară toraco-abdominală”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, ulterior recoltându-i-se o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul motocicletei nu a putut fi testat cu aparatul etilometru fiind transportat la unitate medicală, însă i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de