Acasă Social Trei ordine provizorii de protecție emise într-o singură zi de Poliția din...

Trei ordine provizorii de protecție emise într-o singură zi de Poliția din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Într-o singură zi, Poliția municipiului Vatra Dornei a emis trei ordine provizorii de protecție în urma unor incidente de violență domestică înregistrate în zona rurală și urbană.

Primul incident a avut loc în comuna Șaru Dornei, satul Gura Haitii unde un bărbat a fost lovit de către propriul fiu. Consumul de alcool și neînțelegerile au escaladat într-un conflict care a dus la agresiunea fizică. Ordinul provizoriu de protecție pentru 5 zile a fost emis în urma evaluării riscului iminent asupra vieții și integrității victimei.



Al doilea incident a implicat două familii vecine din municipiul Vatra Dornei, județul Suceava, care au avut un conflict în legătură cu litigii succesorale. Neînțelegerile au escaladat într-o bătaie între membrii celor două familii, generând riscuri iminente pentru viața și integritatea victimelor. Ca urmare, au fost emise două ordine de protecție provizorii pentru 5 zile, iar dosar penal a fost întocmit pentru infracțiunea de violență în familie.

Poliția subliniază importanța intervenției rapide în cazurile de violență domestică și posibilitatea emiterii ordinelor de protecție provizorii pentru protejarea imediată a victimelor. Aceste măsuri sunt luate în conformitate cu evaluarea riscului și sunt parte din eforturile poliției pentru prevenirea și combaterea violenței domestice în comunitate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version