O femeie din Stroiești a murit la spital după ce a căzut de pe scările unei case aflată în construcție


Intră acum și în grupul de

O femeie din comuna Stroiești a murit la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava unde a ajuns ca urmare a rănilor suferite după ce a căzut de pe scările unei case aflate în construcție.

Polițiștii din cadrul SPR 9 Șcheia au fost sesizați, luni, de Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, cu privire la faptul că o femeie din Stroiești a decedat duminică în unitatea spitalicească.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, femeia locuia împreună cu fiul ei în Stroiești, în aceeași curte, însă în imobile separate.

Aceasta, sâmbătă în jurul orei 14:00 a mers în imobilul fiului ei al cărui etaj se află în construcție.

În timp ce numitul fiul se afla la parterul imobilului, femeia a urcat la etajul locuinței pentru a lua o mătură, iar în timp ce urca scările, care nu au montată balustradă, s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțimea de aproximativ 2,3 metri, lovindu-se în zona capului.

Fiul femeii a sunat imediat la 112 și a solicitat intervenția unui echipaj medical la fața locului, care i-a acordat îngrijiri medicale femeii care a fost transportată la UPU Suceava, fiind internată în spital.

La momentul internării în spital, personalul medical nu a informat organele de poliție cu privire la acest incident.


Intră acum și în grupul de