Doi octogenari din Vatra Dornei sunt cercetați penal după un accident: Unul dintre ei, neatent, a rănit un altul care circula cu un motociclu electric neînregistrat


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vatra dorneni au deschis un dosar penal în cazul unui accident rutier în care au fost implicați doi octogenari.

Astfel, potrivit anchetei polițiștilor, marți în jurul orei 14:40, un bărbat de 85 de ani din municipiul Vatra Dornei, a condus un autoturism Skoda pe strada Podu Verde, circulând din direcția Câmpulung Moldovenesc către Vatra Dornei. Când a ajuns la intersecția cu strada „22 Decembrie”, pe fondul neatenției în conducere, nu a acordat prioritate de trecere unui motociclu electric -moped cu trei roți-, condus regulamentar de un bărbat de 82 de ani din municipiul Vatra Dornei care este proprietar al motociclului electric, dar care nu este înregistrat.

În urma accidentului rutier numitul conducătorul motociclului a suferit leziuni corporale, fiind transportat la C.P.U. din cadrul Spitalului municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: traumatism pumn stâng, excoriații tibie bilateral stânga, victimă accident rutier conducător motociclu.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, fiindu-le recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat”.


Intră acum și în grupul de