Tânăr prins în flagrant când încerca să fure dintr-o mașină parcată într-o curte din Gălănești


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din Bilca este cercetat penal pentru tentativă la furt calificat după ce a fost prins în flagrant când încerca să fure dintr-un autoturism în Gălănești.

Polițiștii au fost sesizați, duminică seara, la ora 22:20 de o femeie de 46 de ani din Gălănești că a suprins un tânăr care pare să fie la furat.

Potrivit datelor din anchetăm apelanta a plecat duminică seara în jurul orei 21:30 cu mașina de acasă pentru a cumpăra o pizza, iar după un sfert de oră s-a întors și a intrat cu autoturismul în curtea locuinței. După ce a luat pizza din mașină, a intrat în imobil fără a încuia autoturismul și fără a închide porțile de acces în curtea imobilului.

În jurul orelor 22.20 a ieșit din imobil cu intenția de a închide porțile, iar în acel moment portiera din stîngă față a autoturismului s-a deschis și din mașină a ieșit un tânăr care a sărit gardul imobilului și a fugit pe terenurile agricole din apropiere.

Polițiștii au efectuat verificări în zona din imediata apropiere a locuinței, iar pe un drum comunal din comuna Gălănești polițiștii au identificat o persoană de  sex masculin, care corespundea descrierii făcute de apelantă.

Cu ocazia legitimării s-a stabilit că e un tânăr de 22 de ani din Bilca.

Fiind condus la sediul SPR 4 Gălănești, acesta a recunoscut că a pătruns fără drept în curtea și autoturismul respectiv motivând însă că a vrut doar să-și încarce bateria telefonului mobil în autoturism.


Intră acum și în grupul de