Doi tineri din Frătăuții Noi au ajuns cu răni la spital după ce s-au răsturnat cu un ATV. Conducătorul ATV-ului era băut și nu are permis


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Frătăuții Noi au fost răniți, marți dimineața, într-un accident produs pe un drum comunal.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, marți dimineața în jurul orei 01.20, un tânăr de 19 ani din Frătăuții Noi conducea un ATV neînmatriculat pe drumul comunal neclasificat  Costișa dinspre satul Costișa avându-l în calitate de pasager pe un alt localnic de 17 ani.

La un moment dat conducătorul auto a pierdut controlul autovehiculului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat avarierea ATV ului și rănirea celor două persoane care au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Cei doi au suferit răni ușoare.

Conducătorul ATV-ului a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză, urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, și  „ punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Intră acum și în grupul de