Detaliile accidentului cu doi răniți de la Pătrăuți: Un șofer nu s-a asigurat când a plecat de pe loc și a lovit un autoturism ce circula regulamentar


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, marți seara, într-un accident rutier produs pe DN 2/E 85 în zona localității Pătrăuți.

Potrivit datelor din anchetă, marți seara, în jurul orei 2045, un șofer staționase cu autoturismul Audi A 6 în afara părții carosabile a DN 2 între localitățile Pătrăuți și Dărmănești.

În momentul în care a intenționat să se pună în mișcare pe DN 2 către Pătrăuți, nu s-a asigurat și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Renault Laguna care era condus regulamentar de un șofer din direcția Pătrăuți către Dărmănești.

În urma evenimentului a rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea ușoară a șoferilor care au fost transportați cu ambulanța la SJU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați alcoscopic rezultatele fiind negative, ulterior la SJU Suceava fiindu-le recoltate câte o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de