Tânăr cercetat pentru furt după ce a prins doi porumbei în parcul din zona Policlinicii Areni.


Intră acum și în grupul de

Un tânăr care a fost depistat că a prins doi porumbei în parcul din zona Policlinicii Areni și i-a băgat în buzunarele hanoracului este cercetat penal pentru furt.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată sâmbătă seara prin 112 de un bărbat care a reclamat că a văzut o persoană care încearcă să prindă porumbei în parcul de lângă Policlinica Areni.

               La fața locului a fost dirijat un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică care a luat legătura telefonic cu apelantul care a relatat faptul că în jurul orelor 18:30 în timp ce se afla în parcul Vladimir Florea din zona Policinicii Areni a observat un număr de patru tineri de etnie romă care încercau să prindă mai mulți porumbei aflați pe aleile parcului.

La un moment dat unul dintre tineri îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare albastru, hanorac de culoare negru și adidași de culoare alb, cu vârsta de aproximativ 23 ani a luat doi porumbei pe care i-a pus în buzunarele de la hanorac după care a plecat împreună cu ceilalți tineri din zonă.            

Având în vedere semnalmentele date de către apelant polițiștii au identifica în interiorul unei săli de jocuri din zona Areni patru tineri.

Cu ocazia controlului corporal asupra unuia dintre ei au fost observați în fiecare buzunar de la hanoracul cu care acesta era îmbrăcat câte un porumbel. Aceștia au fost preluați de polițiști și eliberați, iar porumbeii au zburat.

Tânărul a recunoscut că a sustras porumbeii din parc pentru a-i duce fiicei lui la domiciu, declarând că nu a fost ajutat și de ceilalți tineri care erau cu el și el a reușit să-i prindă.

În acest caz a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt, ce va fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de