Un bărbat aflat cu caprele la pășunat a fost găsit mort într-un bazin de colectare a apelor uzate din Frasin


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Frasin a fost găsit mort într-un bazin de colectare a apelor uzate din oraș.

Potrivit datelor din anchetă, duminică la ora 21:41, lucrătorii Poliției Orașului Frasin au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că  o persoană este căzută într-un canal și e posibil să fie decedată.

Echipa operativă din cadrul Poliției orașului Frasin, însoțită de tehnicianul criminalist din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului a stabilit că bărbatul deținea capre și zilnic pășuna cu acestea în zona luncii râului Moldova și în zona bazinului de colectare a apei uzate Frasin, teren îngrădit ce aparține Primăriei Orașului Frasin.

 În cursul după amiezii de duminică el a fost văzut stand în șezut în zona bazinului și fiindcă s-a înserat și nu a plecat cu caprele acasă, vecinii s-au îngrijorat, au efectuat verificări și au văzut cadavrul acestuia în interiorul bazinului.

 La fața locului au intervenit pompierii din cadrul G.I.S. Gura Humorului și un echipaj SMURD, care au scos cadavrul bărbatului din bazin și au constatat decesul.

Fiind examinat corporal, cadavrul numitului Cosmerciuc Alexandru nu prezintă leziuni specifice vreunei fapte intenționate, iar cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a  dispus  efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului.


Intră acum și în grupul de