Acasă Social Șofer agresiv în traficul din cartierul George Enescu din Suceava oprit de...

Șofer agresiv în traficul din cartierul George Enescu din Suceava oprit de polițiști și depistat pozitiv la cannabis


Intră acum și în grupul de


Un șofer agresiv în traficul din municipiul Suceava a fost oprit de polițiști și testat atât pentru consum de alcool, dar și pentru substanțe interzise fiind pozitiv la cannabis.

Potrivit datelor din anchetă, duminică, la ora 12:40 un echipaj de poliție care efectua serviciul de supraveghere și control al traficului rutier cu autospeciala pe Bulevardul George Enescu din Suceava a observat un autoturism VW, al cărui conducător auto avea un comportament agresiv în trafic, executând manevre bruște și intempestive.



Astfel, s-a procedat la oprirea regulamentară a acestuia pe str. Universității  ocazie cu care la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat din comuna Șcheia, sat Mihoveni.

Fiindu-i solicitate documentele, conducătorul autoturismului a înmânat certificatul de înmatriculare al autoturismului, polița RCA, cartea de identitate și permisul de conducere.

În continuare, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Totodată, s-a procedat la testarea sa cu aparatul drugtest ocazie cu care acesta a indicat o valoare pozitivă la substanța Cannabis – 5 (THC-5).

Având în vedere rezultatul de mai sus, bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou“ Suceava, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii substanțelor prezente în organism.

Pentru contravenția săvârșită, faţă de conducătorul auto s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu aplicarea sancțiunii complementare de suspendare a exercitării dreptului de a conduce pe drumurile publice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version