Acasă Social Un fălticenean beat, prins la Suceava după ce a desenat cu un...

Un fălticenean beat, prins la Suceava după ce a desenat cu un spray negru pe un autoturism și peretele unui bar din Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un fălticenean este cercetat pentru distrugere după ce în noaptea de duminică spre luni a fost prins că desenează cu un spray negru pe peretele unui bar din Burdujeni.

Potrivit datelor din anchetă, luni dimineața în jurul orei 01:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce desfășurau activități de patrulare, au identificat în fața unui bar de pe str. Jean Bart, un bărbat din Fălticeni, care desena pe clădirea barului cu un spray negru, manifestând un comportament violent și fiind în stare avansată de ebrietate.



Cu ocazia verificărilor efectuate, echipajul a constatat că respectivul  a realizat și alte desene cu același spray și pe portiera unui alt autoturism parcat în zonă.

Cu ocazia controlului corporal, a fost identificat asupra respectivului un spray cu vopsea neagră, o pereche de ochelari soare și căști audio.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,distrugere”, cercetările fiind continuate de către lucrătorii BOP Proximitate Burdujeni.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version