Acasă Social Un șofer a fost amendat, a rămas fără certificatul de înmatriculare, iar...

Un șofer a fost amendat, a rămas fără certificatul de înmatriculare, iar mașina i-a fost imobilizată după ce a lovit o căprioară. Polițiștii au constatat că nu avea asigurare RCA valabilă


Intră acum și în grupul de

Un șofer care a anunțat că a lovit cu mașina o căprioară a fost amendat, i-a fost suspendat certificatul de înmatriculare, iar autoturismul i-a fost imobilizat de polițiști după ce a anunțat prin 112 că a lovit cu mașina o căprioară și s-a constatat că nu are RCA.

Potrivit datelor din anchetă, duminică în jurul orei 22.50, un bărbat a condus autoturismul Volkswagen pe DJ178 din Ilișești dinspre Ilișești către comuna Ciprian Porumbescu, moment în care din partea stângă a sensului de deplasare a sărit o căprioară care s-a izbit în aripa stângă față a autoturismului.



În urma analizării leziunilor căprioarei, acesta a fost ridicată de la sol, moment în care a fugit într-o direcție necunoscută.

La solicitarea lucrătorilor de poliție, conducătorul auto a prezentat cartea de identitate, certificatul de înmatriculare, permisul de conducere, având dreptul de a conduce valabil, însă nu a putut face dovada unei polițe RCA valabile.

În urma interogării bazelor de date cu utilizarea aplicației E-DAC, s-a constatat faptul că proprietarul nu și-a îndeplinit obligația legală de a încheia o poliță RCA valabilă la data sus menționată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând valorea de 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost sancționat contravețional, fiind aplicată totodată măsura de reținere a certificatului de înmatriculare și a numerelor de înmatriculare ale autoturismului și de imobilizare a  vehiculului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version