Detaliile accidentului de la Stroiești: Un șofer beat a pierdut controlul mașunii și a ieșit în décor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost rănit ușor, sâmbătă, într-un accident produs pe DN 17 în zona localității Stroiești.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă, la ora 08.50, un bărbat de 49 de ani din Şcheia conducea cu autoturism Renault Megane pe DN17, având direcția de deplasare dinspre  Ilişeşti spre Suceava.

La un moment dat acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a intrat în şanţul din dreapta după care a părăsit partea carosabilă, oprindu-se cu vehiculul pe un câmp din proximitatea DN 17.

Cu ocazia testării conducătorului auto cu aparatul etilometru, rezultatul afişat de acesta a indicat o alcoolemie de 0.87mg/L alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde cu acordul acestuia i s-au prelevat două mostre biologice de sânge la interval de o oră fiecare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismuluiacesta fiind transportat la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou Suceava.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de